Cum să aibă grijă de părul după colorare sau chimice de tratament?

La mine de multe ori apelează femeile care боядисали, de durată накъдрили sau persoana de păr și doresc să știe cum să aibă grijă de cel mai bine pentru ea, pentru a reveni la vechea ei stare și de a salva noua sa coafura și culoarea. Natural, eu mereu le recomand să urmați unele sau toate sfaturile lor frizeri. Dar, uneori, oamenii au comis mai sus procedurile menționate în sine și au nevoie de un sfat. Aici eu iti sugerez sa de bază sfaturi despre cum să aibă grijă de părul după unele dintre cele mai comune proceduri.

 

Îngrijirea părului după vopsire

 

Ca și în orice chimică a procedurii de ingredientele utilizate în procesul de vopsire poate duce la deteriorarea parului. Acest lucru se datorează alcaline produse, utilizate, pentru a permite de culoare, pentru a pătrunde în păr, care ajunge la a ridica stratul superior al parului. Deși aceste procese au fost create pentru a fi cât mai blând și în același timp eficiente, parul afectate de creșterea superioară a acesteia strat.

 

Pe de o parte părul în mai potrivită stare pentru a percepe culoarea, dar, pe de altă parte, probabil, ea va pierde o parte din umiditate și pierde treptat frumos de culoare, dacă nu să fie necesare de îngrijire, pentru a restabili starea de cuticula (stratul exterior al firului de păr).

 

Acest lucru înseamnă că după ce ați боядисали părul, ar trebui să începeți să utilizați un bun hidratant balsam sau masca. Acest lucru vă va ajuta să mențină nivelul necesar de hidratare, pentru a netezi cel mai extern strat de păr și, de asemenea, pentru a evita problemele cu poros structura părului. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți în esență, și-a schimbat culoarea sau ai изрусили.

 

În plus, dacă ați ales o culoare strălucitoare, cum ar fi rosu sau galben-auriu russo foarte bine sa folosesti un sampon si un balsam cu o formula speciala pentru îmbunătățirea sau menținerea culorii pentru păr vopsit, pentru a menține o culoare cât mai plăcută pentru o lungă perioadă de timp. În condiții normale, de cele mai multe culori luminoase dispar treptat în urma regulat de spălare cu șampon și factorii de mediu.

 

Pentru majoritatea vopsit, am recomanda o dată pe săptămână, utilizați profund hrănitoare masca sau se face procedura cu o astfel de acțiune, pentru a restabili hidratarea părului.

 

De îngrijire a părului după o durată de curling sau îndreptare

 

Procedura în calitate de constantă de răsucire și de îndreptare poate fi mai nefavorabile pentru păr chiar de la vopsire, și, prin urmare, părul necesită o îngrijire specială după. Aceste proceduri, cu siguranta, face parul mult mai poros, și ea trebuie să fie bine hrănite, pentru a fi sănătos și ușor de gestionat.

 

În cazuri destul de stresat de par, care are semne de deteriorare, este bine de a folosi balsam sau masca, bogate în proteine, pentru a restabili puterea și rezistența părului și pentru a-l da atât de necesară de hidratare. În plus, deoarece, de obicei, stratul exterior al parului, a fost ridicat, și a deschis, mai bine de a utiliza un bun, разглаживающее ser, pentru a acoperi parul si ajuta la netezire și hidratare în acest cel mai extern strat și părul pentru a arăta netedă și mătăsoasă.

 

Când părul murdar trebuie să ungeți-l cu blând, șampon hidratant și neapărat după aceea, aplicați balsam hidratant. Nu uitați că trebuie să se spele parul cu sampon, doar dacă este murdar. În cele mai multe cazuri, puteți folosi balsam cu plece, pentru a elimina acumulate în ziua de poluare. Astfel, în același timp hidratează părul și-l освежавате.

Scroll to top