Vara e – ca-da ce de îngrijire pentru păr în căldură?

Îngrijire pentru păr pres de vară ar trebui să nu da ce subestimată, indiferent de dat acolo, în cazul în care trăim, clima e umed sau uscat e. Razele soarelui au un efect negativ asupra parului tau. Tie devine uscat e, orice subdiviziune și-ți distruge lamina luciu. De aceea e bine da a să acorde o mare atenție, mai ales de vreme pe tradiționale pentru sezonul de vacanță, când e nai-vulnerabilă. A fi ca da menține starea de sănătate pu noastre scuipat în zile fierbinți de vară:

 

Da, am поддържаме curat

 

Pres лятото главата nici ce poti de mult повече заради високите температури навън sau носенето pe capac. De vreme pe vacanta nu отделяме de mult vreme în грижа pentru косата, връзваме am опашка și често si лягаме, fără a da am измием. Останалите în ney мръсотии обаче ncă nici създадат различни проблеми kato разделяне pe краищата, раздразнение pe кожата pe главата și alte. Затова e хубаво da si мием косата cu multe eligibile похранващ шампоан поне pres den, da poate tie da e curată și същевременно da nu премахнем естествените мазнини de скалпа.

 

Da, am susținem curat

 

Pres vara capul nici ce poti de mult mai mult din cauza temperaturilor ridicate de pe stradă, nu purta pe capac. De vreme pe vacanta nu acordăm de mult în vreme de îngrijire pentru păr, pentru a face acest lucru am coadă și de multe ori si la culcare, fără a da am spălate. Restul de în, natalia murdare, cu toate acestea, ncă nici de a crea o varietate de probleme kato separarea pe urmă, iritații pe pielea de pe cap și alte. Prin urmare, e frumos da si мием părul cu multe eligibile похранващ șampon, cel puțin, iulia den, da poate tie da e curată și dacă da nu exclude naturale de grăsimi de scalp.

 

Da, noi folosim солнцезащитную machiaj

 

Слънцезащитата pentru păr, de asemenea, e atât de important ca și această tapiterie de piele. Deoarece parul nu ce da

uscat atât de mult sub impactul pe razele nocive uv și sche a menține luciu si. În afară de faptul că produsele de protecție solară, îngrijirea spune ce vinde sub format pe spray sau spuma, rămân de culoare pe vopsite spit.

Ako ferm de presupus și diminuarea la preț, ar trebui să nu da si punem cosmetice în sine este una dată la den, iar, cel puțin, pres de 2 ore, pentru a da ferm de presupus și diminuarea sigourney, che ferm de presupus și diminuarea realizat optimă de protecție a părului. Important e da мажем părul în si și în vreme tulbure, pentru că razele soarelui pătrund pres nor si sa la fel de dăunătoare ca și lumina directă a soarelui.

 

 

Da apara parul de clor în bazine

 

 

Ako de multe ori mergem la piscina pres acest sezon, trebuie să da gândim și pentru păr. Clorul, folosit pentru a curăța de pe apa ce se absoarbe ușor de păr. De la el русата de exemplu, poate da dobândi nuanță verzuie. Deci, înainte de a da de a intra în piscină, e frumos da намажем dobre parului si cu balsam sau ulei, care spune hiar de a vă proteja cel puțin un pic de păr de substanțe chimice în apă.

 

Uscător de pe păr pres vara ar trebui da fie-atent și cât mai atentă a părului. Dacă temperatura e mult visoca, din rapid hiar uscat, dar, de asemenea, hiar ce накъса. De aceea e bine da folosim-de calitate, uscător de păr, îngrijire spune reduse de deteriorare pe parului la minim. Tova e posibil prin așa-numita „yonne de îngrijire” la cele mai multe uscătoare de păr profesionale. Taka ce primește непрестанного fluxul de negative yoni și căldură infraroșu, care spune pătrunde în păr prin aeriene jet de pe ventilator și degradează mai repede de molecule de apă în păr.

Da ce păstrăm sănătoasă

 

 

 

Alimentația sănătoasă e extraordinar mod de a menține pe sanatoasa spit pres verii. Recomandat e da mâncăm multe fructe și legume, bogate în omega-3 acizi grași. Cei păstrează moliciune și luciu pe păr.

 

Temperaturile scăzute afectează pe păr pres în timpul iernii. Aerul rece, de încălzire, de ieșire de cald stol de ong-uscat e aerul pe rece sau zăpadă vreme, utilizarea pe uscator de par, purtand pe capace – sa o varietate de motive, de îngrijire a spune afectează pe strălucire, frumusețe și sănătate vedere la cosi nici. Părul-ți distruge luciu i. și slăbește.

Andy Уфелс, Art director și consultant la Pantene Lași recomandă ca da preveniți aceste simptome pe păr pres rece sezon.

 

Scroll to top